Matriceria, troquels, utillatges i maquinaria
per a la indústria de l'envàs metàl·lic

Empresa

La companyia va ser fundada el 1945 pel Sr. Amador Varas. A l’ inici de l’empresa, la producció es dedicava a la indústria tèxtil, els pantògrafs i alguns utillatges per a les deformacions de llauna. No obstant això, després de la crisi tèxtil dels anys setanta a Catalunya, el fundador va decidir centrar el taller només en utillatges, matrius completes i peces de recanvi per a la indústria de la fabricació de llaunes. La companyia va començar la seva expansió a Espanya gràcies als esforços persistents de la segona generació, formada pel Sr. Jaume Varas i el Sr. Franco Tamburrini, que varen construir el reconeixement de la nostra marca. Avui, Amador Varas, S.A. està dirigida per la tercera generació i és líder en la indústria de la fabricació de matriceria a tot el món.
AVARAS-columna-logo

Vocació Internacional

Situada a Espanya, gaudeix de la proximitat de la ciutat de Barcelona, amb un important aeroport internacional, l’aeroport del Prat, que ofereix connexions internacionals per poder arribar a tots els seus clients, repartits per tots els continents.

Filosofia

La nostra filosofia d’empresa, sense canvis des de la seva fundació, es basa en: l’experiència tècnica, els materials de primera qualitat, la seva excel·lent tecnologia i un servei continu al client. Una oferta completa per garantir productes d’alta qualitat i d’eficiència superior.