Matriceria, troquels, utillatges i maquinaria
per a la indústria de l'envàs metàl·lic

Qualitat

A Amador Varas, S.A. estem contínuament invertint en nous productes i solucions per als nostres clients, ja que ens centrem en el subministrament de qualitat.
La tecnologia més avançada i els nostres programes de disseny tridimensional CAD, CAM i CAE ajuden el nostre departament tècnic a desenvolupar les nostres eines de manera eficient.
Comptem amb una àmplia zona de l’empresa preparada amb les màquines CNC més actuals, des de torns fins a rectificadores i centres de mecanitzat. Les millors rectificadores per coordenades, cilíndriques i de superfícies planes donen la millor precisió en tot el nostre treball. A més, comptem amb les més actuals màquines de fil i penetració per electroerosió.
El departament de qualitat genera un document de metrologia per a cada peça produïda per tal de garantir les toleràncies sol·licitades pel client. Els nostres clients inverteixen en la nostra marca, que és sinònim de qualitat.

I+D+i

El nostre departament tècnic treballa en nous materials, recobriments i tractaments per tal d’obtenir sempre els millors resultats.
Avui dia, l’objectiu general és la reducció del gruix de la llauna, i només hi ha una manera de fer-ho: utilitzant els millors acers ràpids, recobriments especials, tractaments excel·lents, carbur de tungstè en les peces, dissenys adaptats i sempre amb precisió.
La nostra qualitat és possible gràcies a l’equip humà i l’alta tecnologia que forma part de Amador Varas S.A.